onsdag 22 oktober 2014

Märkliga veckor

Det har varit tvära kast här hemma då min blödning efter ivfen inte slutade och jag var tvungen att göra nya graviditetstest. De var positiva och vi började hoppas lite grann igen. Doktorn ville dock vänta med ett ultraljud och vi gick därför i nästan två veckor och funderade över märkligheterna här hemma, pendlade mellan hopp och förtvivlan och stod ut. Jag blödde nästan konstant hela tiden, ibland mer och ibland mindre, så vi var väldigt misstänksamma. När vi sedan fick göra ultraljudet i vad som skulle varit åttonde graviditetsveckan såg doktorn ingen graviditet mer. Vi har alltså fått ett missfall. Tröttheten som följde har varit nästan förlamande men vi börjar sakta hämta oss igen. 

Höstlöven börjar falla och mörkret kryper sig på så sakteliga. På söndag ställer vi om till vintertid. Jag längtar så efter julen nu, min favorithögtid. Några veckor till bara, sedan får vi njuta av den! :)

1 kommentar:

  1. Oj, känner med er! Vad jobbigt att gå i ovisshet så länge! Men ändå lite hoppfullt att något ändå hände med embryot, även om det sen inte klarade sig. Liksom ännu ett bevis på att det kan fungera. Fast missfall är verkligen blä, blä, blä.

    SvaraRadera