fredag 17 januari 2014

Sol inne

Januari flyter på. Lite trögt.

Jag har fått en liten löparskada i min vad som gör att jag måste hålla upp med att springa lite grann. Under denna tråkiga tid har jag dock varit och handlat nya löparskor och styrketränar lite lätt hemma för att förebygga att skadan uppkommer igen. Det är supertråkigt när jag väl har kommit in i träningen så måste jag sluta. Börjar dessutom springa på rätt så bra tider nu, så jag är väldigt taggad att få fortsätta.

Jag längtar så efter våren och sommaren nu. Det gör jag jämt så fort julen är slut. Vinter har jag inte mycket till övers för tyvärr. Men vi får göra det bästa av det värsta och idag har jag och Vilgot varit lediga och kunnat göra snögubbar i trädgården och åkt pulka på hundpromenaden. Han tycker att snön är jättekul! Jag får låtsas att jag också tycker det och jag tror att jag lyckas ganska så bra.Vill börja köpa trädgårdstidningar nu och planera för våren och sommaren. Vill fixa till i vardagsrummet, göra allt lite ljusare. Lite finare. Har hittat en så underbar tapet som vi nog ska få upp på en av väggarna där. (från Boråstapeter)Vidare funderar jag på mer förvaring i form av denna byrån från Ikea:

HEMNES Byrå med 8 lådor IKEA Extra rymliga lådor - mer plats till förvaring. Lådorna som är lätta att öppna och stänga har utdragsstopp.
Det är lite för murrigt just nu i vardagsrummet och kanske lite ljus och vår kan sprida sig inifrån och ut på detta sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar