tisdag 15 februari 2011

Lite hjälp
Det finns en överhängande risk att den här bloggen bara kommer att handla om hur fantastiskt lycklig jag är och om hur fin finaste Vilgot är. Gulliga bilder på rader och milslånga bröstmjölksmonologer. Och det må så vara. Men jag kanske inte BARA ska ska skriva om det.


Nej, jag behöver nog lite hjälp tänker jag. Och så hittade jag en liten ämneslista som man kan gå gå efter hos bloggvännen Sara. Jag snor den nästan rakt av faktiskt och jag hoppas att det är ok. Så här ser den ut:


Presentation av mig själv
Min första kärlek
Mina föräldrar
Det här åt jag idag
Vad är kärlek?
Min dag
Min bästa vän
Ett ögonblick
Min tro
Det här har jag på mig idag
Mina syskon
I min handväska
Den här veckan
Det här har jag på mig idag
Mina drömmar
Min första kyss
Mitt favoritämne
Min favoritfödelsedag
Detta ångrar jag
Den här månaden
Ett annat ögonblick
Det här upprör mig
Det här får mig att må bättre
Det här får mig att gråta
Mina rädslor
Min favoritplats
Det här saknar jag
Mina ambitioner

Jag kommer inte att skriva varje dag eller kanske ens följa ordningen slaviskt. Och däremellan kommer jag antagligen att skriva om helt andra saker. Som milslånga bröstmjölksmonologer och strössla rader med gulliga bilder.

2 kommentarer:

  1. Det är helt lugnt..:) Jag har bara gjort de tio första sen jag började i december, och jag har inte ens en bebis att skylla på. :)

    SvaraRadera
  2. äsch då.. jag tycker det är mysigt att läsa om andras bröstmjölk och bebisar. Dessutom är ju Vilgot helt underbart söt. Så då kommer man undan med allt så det så

    SvaraRadera