fredag 25 februari 2011

Vintertorr

Nu har Vilgot varit på sin 2månaders-kontroll på BVC. Allt såg fint ut och han är en så stor och fin pojke, tyckte de. Till och med utslagen såg fina ut, jag har smörjt duktigt.
De har dock inte blivit bättre av mjölkfri kost, utan av hydrokortison och miniderm så nu får jag äntligen återgå till mjölkprodukter. Mycket skönt!

Nu väger gossen 5 och ett halv kilo och är 62 cm lång. Han ler och flörtar hej vilt och varierar till och med sina jollerljud nu. Det är så himla roligt och blir bara roligare för varje dag att vara med honom. Han är så otroligt ljuvlig!

Och veckans bästa: Han tar äntligen nappen! Det är så skönt att ha ytterligare ett sätt att lugna honom på. Och framför allt att Viktor nu lättare kan trösta. Nu när han ändå inte längre vill ha bröstet hela hela tiden passar nappen perfekt när han är sådär sömnig och lite gnällig. Han kommer till ro på ett helt annat sätt.

Vi har nu också sovit borta för första gången vilket gick toppen. I tre dagar har vi nu varit nere i Skåneland hos vänner och familj och haft det riktigt bra. Men borta bra men hemma bäst och igår kom en dödstrött mamma och bebis hem igen.

Och så blev det kallare igen.

Den här vintern verkar inte ha någon ände och det kryper i mitt vintertorra skinn efter lite sol och fågelkvitter. Drömmer om trädgårdsmöbler, surrande flugor, öppna fönster och lätta kläder.
Ge mig nu!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar