onsdag 2 februari 2011

Tappat huvud

Det är ju så att man tappar huvudet lite grann när man blir mamma. Eller så är det så att det finns så sjukt mycket nytt att tänka på att vissa saker helt enkelt inte får plats.

Idag har jag och Vilgot varit inne i Kungsbacka och handlat fel amningsnappar på Babyproffsen. Ja, just det. Jag baxade in vagn, babyskydd, bebis, skötväska och mig själv i vår lilla Polo och åkte iväg. Och efter allt detta så köper jag FEL storlek på nappen. Så dumt, eftersom jag egentligen mycket väl vet vilken jag ska ha.

Men den lilla utflykten blev inte helt meningslös eftersom vi även kom hem med en fin barvagnsleksak och lite barnböcker.

Ja, jag använder amningsnapp. Eller rättare sagt jag använder både napp och utan napp. Får så jäkla ont i brösten annars att det verkligen inte går att amma. Har ingen aning om varför jag får så ont men tycker hur som helst att det är rena himmelriket att amningsnappen är uppfunnen. Men det är lite joxigt för napparna måste kokas lite då och då, vilket egentligen är själva orsaken till varför jag var tvungen att köpa nya idag. Jag råkade koka dem lite för länge förra gången och två av tre blev totalförstörda.

Tappat huvudet som sagt...

2 kommentarer:

 1. När hans mun blir större och får in hela "bröstvårtan" i munnen går smärtan över:-) Hade likadant...

  //Tina

  SvaraRadera
 2. Hej Jessica, ber att få framföra mina varmaste gratulationer till sonen!!! Lite sent, det beklagar jag, men jag har inte haft kraft att öppna min blogg på tre månader.

  Så härligt med ytterligare en story med lyckligt slut. Jag behöver se att IVF fungerar ibland, för jag har tappat hoppet...

  Kram Ninna

  SvaraRadera