tisdag 17 juli 2012

Väderutrustar

Sommaren är kort, det mesta regnar bort, som Tomas ledin sjöng. Fine, men han sa väl inte att HELA sommaren skulle regna bort? Kommer på mig själv med att sura till över vädret flera gånger om dagen nu. Finkammar vädersajterna efter högtryck men hittar som bäst någon sval sol då och då.

Men jag och Vilgot gör vårt allra bästa för att fira sommar ändå så klart. Vi klär på och klär av, utrustar oss med allt från regnkläder och tjocktröja till sandaler och badkläder inför varje liten utflykt så att vi inte missar minsta chans till skönt utomhusliv.

Idag har vi besökt 4H-gården Stättared under eftermiddagen och fått träffa alla djuren igen. Suttit på picknickfilt och ätit glass med fina vänner och sen kärleksfullt spanat in våra små ettåringar på håll när de sprungit runt på egna äventyr i gröngräset. En sån stor pojke jag har, det är ju inte riktigt klokt!

Imorgon planerar vi för en riktig hemmadag och vinbärsskörd i trädgården. Och så önskar vi oss lite varm sol också. Kom igen nu vädergudarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar